ARRANGEMENTEN


ARRANGEMENT 1

Koninklijk genieten in de modestraat van Twente bij Roetgerink mode in Enter

Bezoek aan het Oranjemuseum, ontvangst met koffie/thee en Amalia gebakje. Rondleiding en uitleg in het museum en een lunchbuffet bij Hotel Hof van Twente. Breng daarna een bezoek aan Roetgerink Mode en Schoenen* incl. koffie/thee en heerlijke plak Twentse Krentewegge.

* = Iedere bezoeker krijgt hier een modecheque ter waarde van €10,- aangeboden, geldig op de dag van bezoek bij besteding vanaf €49,95

Duur: hele dag     Prijs:  op aanvraag     Minimaal 30 deelnemers

ARRANGEMENT 2

Nederland-Duitsland arrangement

Bezoek aan het Oranjemuseum, ontvangst met koffie/thee en Amalia gebakje, rondleiding en uitleg in het museum en een lunchbuffet bij Hotel Hof van Twente. Rondleiding met gids door Burcht Bad Bentheim.

Duur: hele dag     Prijs:  op aanvraag     Minimaal 30 deelnemers

ARRANGEMENT 3

Oranjemuseum, lunch en rondrit met gids

Bezoek aan het Oranjemuseum, ontvangst met 2x koffie/thee en Amalia gebakje.
Rondleiding en uitleg in het museum en een lunchbuffet bij Hotel Hof van Twente.
Rondrit met gids door de Hof van Twente.

Duur: hele dag     Prijs:  op aanvraag     Minimaal 30 deelnemers

ORANJEROUTE

Sinds een tiental jaren maakt Diepenheim, ons museum en het kasteel Warmelo deel uit van de internationale Oranje route. U gaat lans vele plaatsen in Duitsland en Nederland die enige banden hebben met het Huis van Oranje.

ORANJE FIETSROUTE

Diepenheim ligt ook sinds enkele jaren aan de Oranjefietsroute van Apeldoorn naar Lingen. Samen met de Oranjes fietst u van Apeldoorn via Diepenheim en Bad Bentheim naar Lingen, in totaal ongeveer 230 km. U kunt natuurlijk op verschillende plekken afstappen waar en wanneer u wilt en de route in meerdere etappes indelen. Een aantal plaatsen die u passeert, heeft historische banden met de Oranjes. Eén van de plekken is ons museum. Kortom, een boeiende ontdekkingstocht met veel bezienswaardigheden onderweg. Meer informatie hierover vindt u op: www.oranjefietsroute.nl.

WANDELROUTE PRINSES AMALIAPAD

Het wandelpad is vernoemd naar Prinses Amalia. Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria Prinses van Oranje, is de eerste in de lijn van troonopvolging. De prinses is op 7 december 2003 in Den Haag geboren als eerste kind van Koning Willen-Alexander en Koningin Maxima. Sinds de inhuldiging van de koning op 30 april 2013 heeft prinses Catharina-Amalia de titel Prinses van Oranje. Deze wandelroute is een route van ongeveer 45 minuten en geschikt voor het hele gezin. Lijkt het u leuk om deze wandelroute te lopen dan kunt u die voor €1,- in ons museum kopen.

Oranjemuseum Nieuwe Haghuis